Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Κεφτεδάκια κοτόπουλο

Μια νόστιμη παραλλαγή για κεφτεδάκια και μια εύκολη  ντιπ με πάπρικα. Δοκιμάστε την!




Θα χρειαστούμε

Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. κιμά κοτόπουλο (στήθος φιλέτο)
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
1 αβγό
Λίγο λάδι
Δυόσμο
Αλάτι 
Πιπέρι

Για τη ντιπ
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές της σούπας πάπρικα
Λίγο λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε σε νερό το ψωμί. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε το κιμά και το ψωμί και ζυμώνουμε καλά. Σταδιακά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αλευρώνουμε. Εντωμεταξύ βάζουμε σ' ένα τηγάνι λάδι για να κάψει. Τα τηγανίζουμε για περίπου 10-12'. Τα απολαμβάνουμε με τη δροσερή ντιπ γιαουρτιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου